NajnovijeNajčitanijeNajviše porukaPostavi novu temu 

EP u vaterpolu

Posto se ovde na forumu prati SP u kosarci,bio bi red da se isprati i ovaj,poslednjih godina nas najtrofejniji sport.Sto se tice nas,zavrseno takmicenje u grupi na 2.mestu,danas deklasirana Nemacka 17:3!!Cekamo protivnika u cetvrtfinalu(treceplasiranu reprezentaciju iz druge grupe) koje se igra u utorak.

8 za
0 protiv
mc80
2010-09-05
???

U cetvrtfinalu Srbija-Crna Gora.Pobednik ovog susreta ide na Hrvatsku u polufinalu.U drugom polufinalu igrace Madjarska i pobednik susreta Italija-Nemacka.

3 za
0 protiv
mc80
2010-09-05
???

Moje predviđanje:

Dobijamo CG i Hrvate!

Nemci dobijaju Italijane i Mađare!

Mi pobeđujemo Nemce.

ENDE!

cool

4 za
2 protiv
Fellow
2010-09-06
???

Ja sam gotovo siguran u to da ćemo osvojiti zlato ako pobjedimo Crnogorce!!

2 za
0 protiv
limes5
2010-09-07
???

Miodrag Mihajlović napisa...

Ja sam gotovo siguran u to da ćemo osvojiti zlato ako pobjedimo Crnogorce!!

...i naravno pobedili smo Crnogorce ,a sad samo da uzmemo ono sto nam pribada Zlato!

5 za
0 protiv
Слађан
2010-09-07
???

Večeras smo pobjedili i Crnogorce i sudije! Nevjerovatno mnogo prekršaja u napadu su nam svirali samo u onoj trećoj četvrtini.Mislim da su tu pretjerali!!! Ali isto to,pa čak i gore treba očekivati protiv Hrvata....ipak su oni domaćini. Na sve načine su pokušali da nas sputaju,počevši sa onim "pekarskim" terminima za odigravanje utakmica,pa do ovakvog suđenja.Već smo više puta pokazali u zadnje dvije godine da smo jači od Hrvata kada je bitno,ali i kada su utakmice manje važnosti...Stojim iza toga kada kažem da smo od njih mnogo bolji tim i mislim da im čak ni sudije ne mogu pomoći u polufinalu koje slijedi!

5 za
0 protiv
limes5
2010-09-07
???

Svaka čast vaterpolistima, daće Bog pa ćemo pobijediti i Hrvate i u vaterpolu, kao što smo ih neki dan savladali u košarci, a i da košarkaši pobijedi Špance.Vaterpolistima treba čestitati na bilo kojoj medalji, jer ti ljudi su nas toliko puta obradovali tako da im ne treba zamjeriti ako kojim slučajem ne bude zlatna.Eh još samo kad bi Srbi naučili igrati i fudbal, al ne može se u svemu biti najbolji....

5 za
0 protiv
MaLin
2010-09-08
???

CRO-SRB  10:9

Barem za mene mnogo bolan poraz,jer je vaterpolo moj najomiljeniji reprezentativni sport,ubedljivo,zadnjih 10 godina,pa i vise.Nema se sta zameriti momcima odigrali su blizu 100 posto svojih mogucnosti.Danas je po ko zna koji put presudan bio uticaj sudija,koje nam jednostavno nisu dali da povedemo,a u kriticnim situacijama,kada se lomio rezultat,svirali su nam iskljucenja,plus na to da dodam par nesercno primljenih golova u zadnjim sekundama cetvrtina.Izgleda je u "visokim" vaterpolo krugovima procenjeno da je Srbiji dosta prvih mesta ove godine,pa je ovo bila idealna prilika da se taj pobednicki niz prekine.Nama ostaje veoma vazan mec za bronzu,nadam se ovaj put,uz dosta objektivnije sudjenje.
 

5 za
0 protiv
mc80
2010-09-09
???

Hocemo li u odbojci uzeti medalju?

2 za
0 protiv
BuridanovMagarac
2010-10-06
???

Pošalji odgovor

Samo prijavljeni korisnici sa 5000 ili više poena mogu da glasaju i da ostavljaju poruke.

 

Stranica kreirana za 0.0124 sec.

Copyright © 2024